RECCAR!

Välkommen till Angermannalaget!
Kul att du hittat till vår hemsida. Kolla gärna runt lite på sidan för se lite vad vad vi sysslar med. För att du ska kunna komma och lära känna oss i laget och se om vi är något som du vill vara en del av har vi en lek och spelkväll med damföreningen Ypsilon den 11/9. Vi samlas i majs café klockan 20.00. Om ni inte kan komma då men ändå är sugna på att se vilka vi är och vad vi gör rekomenderar jag TEX-MEX, en talangjakt som vi i A-laget ordnar. Det kommer vara en sittning och de som har någon bra talang får gärna visa upp den på scenen. Tex-mex är den 22/9 och då måste man anmäla sig antingen via mail till mig eller på teckningslistan på nationen. Är det några frågor hör av er till recceansvarige Jocke (070-2759448) eller skicka ett mail till mig.

/Ã…ldermannen