Aktiviteter under resten av terminen

3/11 Älggasquen

Flera Angermän är anmälda att gå på sittningen men det finns nog ett fåtal platser kvar så skynda er till kansliet och anmäler! För er som inte vill gå på sittningen kan man även jobba, det behövs servis mm.

3/11 Lördagsfika 13.00

Vi kan inte låta de fina flickorna i Ypsilon släpa kravallstaket själva så vi kommer självfallet hjälpa dom med det efter det att vi avnjutit en smörgåstårta på lördagsfikat. Efter det blir det förfest hos Åldermannen innan sittningen:)

4/11 Handboll

Brännan IF möter Djurgårdens IF och vi ska ge brännan vårat fulla stöd genom att åka ner och heja på! Mer info om tider kommer på hemsidan och fejsboken men hör gärna av er om ni vill åka med. Matchen börjar 14.00 i Eriksdalshallen.

6/11 Guschelovmöte nr. 1, 19.00 på kammarn

Första mötet inför vårat kära Guschelov. Alla som vill hjälpa till att ordna Gasquen får gärna komma på vårat första planeringsmöte.

11/11 Städdag 12.00 i majs café

Sista chansen att städa så ni får gå på städsexan som är den 28/11. Anmäler er gärna om ni kommer. Städsexa kommer bli KÖNG!

17/11 Höstfest

En fin tillställning där frack är det Angermannen har på sig. Åldermannen kommer gå, gör mig gärna sällskap

29/11 Hockey

MODO hockey spelar två matcher i sthlm en den 24/11 och en den 29/11 vi kommer försöka åka på minst en av matcherna.Även här gäller det att hålla kolla på hemsidan och facebook.com för mer info. Och hör gärna av er om ni vill åka med.

8/12 Julrådstuga

Mer info kommer senare. Men det kommer bli en SUCCÉ!!!!

KDMBBBB!!!

/Ã…lderman Jocke Lindholm