Extrainsatt mustaschrådstuga eller nästan en julrådstuga

Nog att det är kul med jubbe och sånt men det är också sorgligt att inte få gå på julrådstuga. Styrelsen ser ditt lidande och har en lösning. En extrainsatt rådstuga den 25te som har med mycket av det som gör en julrådstuga fint men utan de riktigt dyra sakerna som buss och julbord.
Vi ses 12 och äter gröt och dricker glögg och senare på dagen håller vi i en riktig rådstuga med möjliga inval och möjliga rättegångar. När det hela är klart blir det föreningskväll tills antingen vi eller klubbverket tröttnar.
Under dagens gång kommer vi också att hålla en insamling för mustaschkampen för alla mäns lika rätt till cancerfri prostata. Om vi gör bra ifrån oss kan vi flexa på damernas rosa band med våra egna blå.

När: 12.00 (inte dk)
Var: F3
Klädkod: Mörk kostym
Pris: TBA (Troligt lägre än 400)
Anmälningslänk: Finns i Facebook eventet

Sista anmälan 18/11