Ny hemsida – på riktigt!

Såja, nu har Angermannalagets gamla hemsida bytts ut mot denna fräscha nya hemsida (som säkert räcker i flera månader innan vi gör en helt ny). I samband med detta byte har jag även ordnat ett kalendarie i form av en ”Google-kalender”. Ni får gärna lämna kommentarer på om detta är bra eller inte. Ett tips är att man kan trycka på ”Program” för att se en lista med alla händelser de kommande 30 dagarna.

Men till något allt roligare så har vi nu även äntligen ett bildalbum med fungerande uppladdningsfunktion! Det är relativt busenkelt att ladda upp bilder och får att kunna ladda upp bilder kommer man behöva ett användarnamn och ett lösenord som man loggar in med. Anledning till att inte vem som helst ska kunna ladda upp saker är förstås att vi inte vill att en massa botar ska komma och förstöra vår kära hemsida. Hur dessa användarnamn och lösenord ska delas ut ska jag snacka ihop mig med Åldermannen om, men det löser vi nog snart.

Aja, det var väl ungefär vad jag hade att säga. Ses på sommarstugan! KDMBBBB