Om Laget

Hej recce!

Är du man och hemmahörande i Ångermanland? Eller kanske är du oavsett härkomst ute efter att försäkra dig om fantastiska studieår?

Angermannalaget är hembygdsföreningen med rötterna i Ångermanland, men öppen för alla som söker att förgylla sin studietid. Vi anordnar flera gånger per termin Rådstugor, där det bjuds på såväl debatt och viktiga beslut som ångermanländsk mat och sång. Vi bjuder också in till middagar tillsammans med nationens damföreningar, en årlig talangjakt samt resor. Dessutom öppnar vi i februari portarna till Norrlands för att bjuda in till lagets gasque, Guschelov. Utöver allt detta så går vi på nationens gasquer, arrangerar pubkvällar och besöker idrottsevenemang.

Angermannalaget är en möjlighet för studenter att träffas och skapa kontakter på nationen och i Uppsala. Oavsett om du har sug efter föreningslivet, blodad tand för vansinniga upptåg eller en fäbless för surströmming så är laget rätt för dig!

Kontakta gärna Åldermannen för mer information!
aldermannen@gmail.com