Julrådstuga den 1 December

Bröder Angermän!

Det lackar mot jul och de första försiktiga snöflingorna har redan fallit över Uppsala. Vinterns höjdpunkt julrådstugan står för dörren och det vill man inte missa. Vi kommer inledningsvis att samlas på Nationen för sedvanlig glögg och punchdrickning med tillhörande pepparkakor, invägning kommer även att ske. Därefter beger vi oss till hemlig ort för att utspisa julbord för att sedan återvända till Nationen där själva rådstugan kommer att hållas. En kulturpristagare för 2012 kommer att väljas och utvägning kommer att ske.

Missa inte detta!

Tid: 10:00 den 1 December

Plats: Teatern, Norrlands Nation

Klädsel: Kavaj

Pris: 400:- för studerande

550:- för arbetande bröder

Anmälan sker till: anmalan@angermannalaget.se

O.S.A. Den 16 november, OBS: för att anmälan skall vara giltig krävs att avgiften är laget tillhanda senast 23 november.

Betala till: BG: 5642-7818

/Ålderman John Lundmark