Guschelovafton 2013

Den andra mars bjuder kultur och hembygdsföreningen Angermannalaget in till Norrlands skönaste gask; Guschelov! Detta års fest går, liksom föregående år, i glittret och glamourens tecken. Elvis serverar Tuborg och coverbandet Rocktools spelar på scenen.

Kvällen inleds självklart med en bankettmiddag i gamla salen där gästerna kommer att få äta gott och ta del av förstklassig underhållning i sann Las Vegas-anda. Under middagen kommer även Angermannalagets kulturpristagare för 2012, Mats Jonsson, att hyllas för sina kulturgärningar. Guschelovaftonen firas ursprungligen till hyllning av Angermannalagets skyddshelgon Agda, för hennes gärningar under 1300-talet mot dansken, mer om det får gästerna vid middagen veta.

Gäster som inte får tag i biljetter till banketten kan istället komma på släppet som inleds klockan 21:00 och pågår ända till 04:00. Här erbjuds inte mindre än fem barer, tre dansgolv och en fantastisk stämning. De över 1000 gäster som besökte förra årets tillställning kan intyga att Guschelov är en fest man inte vill missa, så gör för all del inte det!

Vill du jobba? Hör då av dig till Bers-Erken Andrea Simonelli, bers-erken@angermannalaget.se

 

Guschelov 2013 den 2/3

Biljettsläpp sittning: mån. 18/2

Pris: 380/350:-

Klädsel:Kavaj

Förköp släpp: 80:-

I dörren 100:-

Frikort: gratis!

 

Vi ses den andra mars!

//Ålderman, John Lundmark