Guschelov-möte

Bröder Angermän!

Vårens absolut största händelse står för dörren! Nämligen Guschelov! Inför detta måste vi alla jobba lite hårdare och dra sitt strå till stacken. För er som inte redan är inblandade i förarbetet (eller redan är det för den delen) kommer vi ha ett Guschelov-möte på onsdag den 29/1 kl 18.00 i Kongos där vi kommer prata om vad som är påbörjat, vad som måste göra och hur vi alla kan hjälpa till. Guschelov är otroligt viktigt och det är det som ser till att lagets ekonomi går runt resten av året så vi behöver allas hjälp med detta.
Men det är såklart inte bara blod, svett och tårar. Alla som hjälper till innan och under Guschelov kommer att kunna åka subventionerat på den absolut fantastiska Vårrådstugan som i år kommer gå av stapeln 10-13 April, mer info om detta senare. Så kom på onsdag och se till att Guschelov än en gång blir årets roligaste gask! (Ps. Laget bjuder på mat. Ds)
KDMBBBB!