Sommarrådstuga 2014

Bröder Angermän!

Terminen är snart över och våra vägar skiljs för sommaren. Men misströsta icke! Under en episk helg kommer vi alla sammanstråla i Hembygden och tillsammans med våra systrar i Ypsilon glömma allt vad jobb, resttentor och terminsstart heter. Sommarstugan kommer i år gå av stapeln mellan den 26e till 29e juni och vi kommer än en gång inta Albatross MC i Härnösand. Priset för för helgen kommer ligga på runt 400-600kr (en exakt siffra kommer när vi fått in alla kostnader). Sedan tillkommer såklart resa till självkostnadspris. Vi kommer som vanligt (om intresse finns) hyra buss/bil som avgår från nationen på antingen torsdagen eller fredagen beroende på hur många som vill åka och när det passar. Rådstugan kommer i år att hållas på fredagskvällen.
Så anmäl er redan idag till anmalan@angermannalaget.se, vi vill veta vilken dag du kommer och om du tar dig upp för egen maskin eller vill åka Agdabuss. Sista anmälningsdag är onsdagen den 18e juni.


KDMBBBB!

Ålderman Daniel Söderberg, Härskare över land och hav