Okategoriserad

Extrainsatt mustaschrådstuga eller nästan en julrådstuga

Nog att det är kul med jubbe och sånt men det är också sorgligt att inte få gå på julrådstuga. Styrelsen ser ditt lidande och har en lösning. En extrainsatt rådstuga den 25te som har med mycket av det som gör en julrådstuga fint men utan de riktigt dyra sakerna som buss och julbord.
Vi ses 12 och äter gröt och dricker glögg och senare på dagen håller vi i en riktig rådstuga med möjliga inval och möjliga rättegångar. När det hela är klart blir det föreningskväll tills antingen vi eller klubbverket tröttnar.
Under dagens gång kommer vi också att hålla en insamling för mustaschkampen för alla mäns lika rätt till cancerfri prostata. Om vi gör bra ifrån oss kan vi flexa på damernas rosa band med våra egna blå.

När: 12.00 (inte dk)
Var: F3
Klädkod: Mörk kostym
Pris: TBA (Troligt lägre än 400)
Anmälningslänk: Finns i Facebook eventet

Sista anmälan 18/11

Jubeliumshelg 2023

Bäste bröder angermän!

Tiderna inför jubeliumet som stundar i helgen har blivit lite justerade för att få den mängd aktiviteter vi har framför oss att gå ihop schemamässigt. Tiderna som gäller inför jubeliumshelgen är alltså följande:

FREDAG 20:E OKTOBER

18dk i Strömholms med guidad tur av kammaren, fotoalbumsvisning, mat, dryck och gott umgänge.

LÖRDAG 21:A OKTOBER

10:00 PRICK i yttre läs med fördrink och efterföljande JUBELIUMSRÅDSTUGA

15:30 PRICK vid stentrappen på Norrlands nation för fotografering och bussresa

17dk i gamla salen för JUBELIUMSBANKETT

02:00 – ??:?? på hemlig plats för efterfest för den som orkar

Därtill vill vi understryka att den som vill hålla presentation för kulturpristagarförslag ombeds att skriva ett manus som är som längst 5 minuter för att vi ska kunna hålla tiderna.

Kämpa dö, mjälloms bröd, BRYTA BRYTA BRYTA!

JULRÅDSTUGA 2022!

Bröder Angermän och presumtiva!

Anmälan till Angermannalagets JULRÅDSTUGA 2022 är nu öppen!

Nedan följer praktisk information

  • Var: Samling i Stecksenska – klockan 10:00
    Rådstuga klockan 16dk
  • När: Lördagen 26:e November 2022
  • Pris: 400kr för studerande / 600 för arbetande bröder
    200 för endast rådstuga
  • Anmälan är nu stängd, men det går att höra av sig till aldermannen@angermannalaget.se och fråga om plats till rådstugan på kvällen
  • Betalning sker via swish till lagets konto 123 302 42 47

Vi i styrelsen är oerhört taggade och hoppas få möta så många bröder och presumtiva som möjligt den 26:e november! Vi samlas tidigt på morgonen för glögg, fortsätter sedan tillsammans mot julbordet och inleder kvällen sedvänligt med en rådstuga där vi även nominerar 2022 års kulturpristagare! Dagen avslutas med en kammarkväll där alla föreningar delar sin julglädje! Detta är ett perfekt sätt att tillsammans i goda bröders sällskap inleda julstämningen inför december och brukar vara en höjdpunkt i lagets kalenderår!

Höstterminen 2022

Bröder Angermän och presumtiva!

Höstterminen närmar sig med stormsteg och det är snart dags att putsa myggjagarna, leta fram flottarhakspinnen och förbereda levern för återkommande arbete. En gedigen rad aktiviteter ligger i pipeline och jag hoppas alla ser lika mycket framemot att träffa bröderna som jag.

Höstens kalendarium hittar ni här.

KDMBBBB!!!

Ålderman Tobias Norlén

Höstterminen 2021

Bröder Angermän!

I tecken av ljusare tider är höstens kalender full av aktivitet, såväl på nationen som inom Angermannalaget. Kolla in Lagets kalendarium och förbered dig för en fantastiskt rolig höst! Kommande evenemang med Angermannalaget kommer i vanlig ordning dyka upp på Facebook i lagom god tid i förväg. Jag ser fram emot att träffa Er i höst!

Är du ny i Uppsala och vill knyta band som håller livet ut? Kontakta aldermannen@angermannalaget.se om du vill komma på något av våra evenemang!

Allt gott,

Åldermannen
Tobias Norlén