Sommarrådstuga 2012

Käraste bröder!

Tyvärr börjar terminen gå mot sin ända och man tvingas bli seriös i tre månader med arbete och annat slit. Men förtrösta ej! Det är inte långt kvar tills sommarstugan går av stapeln och vi får en chans att förbrödra oss med varandra och med de fagra ypsorna mitt under den vackra svenska sommaren.

I år går sommarstugan av stapeln i Nordens Athen, även kallat Härnösand av de som kommer därifrån. Stugan kommer att utspela sig mellan den 29:e juni T.O.M den 1 juli på en lokal som ägs av MC-klubben Albatross-Hernö och ligger i utkanten av den vackra staden.

På fredagen så anländer man vid 12 snåret till lokalen för installation och glada återseenden och därefter är planen att ta sig ut till havet för glada lekar och avslutande grill om vädret tillåter. Därefter avslutas kvällen på MC-klubben då man får göra lite vad man vill (Det finns bastu).

På lördagen styr vi vår kosa ut till Hernö Ginbränneri för en guidad tur och provsmakning (ta med tonic och citron). på kvällen är det rådstuga och yra med ett efterföljande kalas som troligtvis fortsätter ända in på småtimmarna.

Söndagen ägnas åt städning och återhämtning (byt strumpor, drick vatten).

Lite praktisk information:
All försäljning av alkohol (med undantag eget kryddat brännvin) sköts av MC-klubbens personal, priserna kan jämföras med en kammarkväll.
Om man vill dricka min eller cider måste detta anmälas så att klubben kan köpa in detta till deras bar.
Medtag liggunderlag/luftmadrass! Det skall enligt uppgift finnas ett fåtal bäddar men räkna med att dom kommer att ”paxas” rätt snabbt. Troligtvis sover merparten på golvet, alternativt i militärtält (om vi blir så många).

Frukost och middag kommer Laget stå för och det finns grillplats.

Samtliga deltagares personnummer skall finnas på en lista som lämnas till Albatross senast dagen innan och alla deltagare kommer att prickas av,
ingen utomstående får komma in i lokalen under kvällen.
Personalen kommer att tacka för sig kl 0200 och därefter skall festen skötas snyggt så att grannarna inte störs.

För enkel betalning, betala till Lagets BG-konto, uppgifter nedan och skri ert namn så vi ser vems pengar det är som kom in.

OSA: 3: juni 2012
Tid: 29/6 till 1/7
Pris: 450 kr för sommarstugan och 150 kr för ginprovning.
Klädsel: Mörk kostym
Plats: Albatross-härnö MC, Härnösand
BG: 5642-7818

Varmt välkomna till sommarens höjdpunkt!

KDMBBBB
Åldermannen