Sommarrådstuga

Bröder!
Â
Ännu en termin närmar sig sitt slut i Uppsala och snart är det sommarlov. Under sommaren kommer det självklart vara en sommarrådstuga och i år kommer bege oss in i skogen för att leta oss till Brattbäcken. För er som ifrån södra Ångermanland kan jag säga att det ligger i närheten av Hoting.  Sunkan och Henke Bodén kommer leda lekarna, jag kommer leda Rådstugan och Överypsan kommer ta med sig ett stort gäng med trevliga damer. För de som bor i Uppsala kommer det gå minibuss/bussar. Det kommer vara möjlig att bli upplockad på vägen, hör av er om ni vill det så ska vi se om det går lösa. Sprid vidare till alla från A-laget och Ypsilon att de inte får missa sommarens stora händelse!!
Â
Preliminärt Schema:
Â
Fredag 4 juli: Minibussar från Uppsala ca 13.00, Grillning och öl vid lägereld på kvällen
Â
Lördag 5 juli: Tidig revelj för morgongympa, Sola och bada, aktiviteter a lá Sunkan, Rådstuga på eftermiddagen, Middag i Fäbovall på kvällen sen avslutar vi förhoppningsvis med logdans
Â
Söndag 6 juli: Hemresa, bakis och trött
Â
Kostnadsförslag:
Mini-buss, fram och tillbaka: 300 kr
Mat, boende och övrigt: ca300kr
Spritpaket: 180-300kr
Â
Anmälan sker via mail eller teckningslista. Nu är det vikigt att alla som kommer anmäler sig så vi kan köpa rätt mängd mat och alkohol. Anmäl dig så fort du vet att du ska åka! Och inga anmälningnar på fyllan som Håk gjorde igår på vårbalen. Dom som tänkt sig åka minibuss måste anmäla sig och säga till om det senast 5 Juni annars får man åka med enbart om det finns plats.
Â
KDMBBBB!
Ã…lderman Joakim Lindholm, 070-2759448