Höstterminen drar igång

Bröder, vänner och reccar!

Det är nu inte långt kvar innan höstterminen är i full gång och givetvis kommer det som ett ljus i höstmörkret att erbjudas aktiviteter med laget.

Vad är då Angermannalaget?
Angermannalaget är en av landskapsföreingarna på Norrlands nation, och inte vilken som helst utan Norrlands skönaste förening. Som du kanske redan har gissat har Angermannalaget sina rötter i Ångermanland. Men misströsta inte om du råkar komma från någon annan del av vårt avlånga land, föreningen är öppen för alla. Nåja inte riktigt alla, Angermannalaget är en herrförening, så om du råkar vara dam kan vi istället rekommendera vår systerförening Ypsilon 

Vad gör då Angermannalaget?
Kärnverksamheten är det vi kallar rådstugor. Ett tillfälle då bara föreningens medlemmar träffas, äter god mat, sjunger sånger och beslutar viktiga ting. Men hur trevligt det än är att bara hänga med andra män så är det ju trevligt att träffa damer också. Därför ordnar laget varje termin sittningar med damföreningarna på nationen. Ofta har sittningarna någon form av tema eller aktivitet kopplat till sig, så som t.ex. räkfrossa, after ski eller kanske en maskerad.
Dessutom deltar laget i de olika arrangemang som nationen ordnar och hjälper även till vid t.ex. inskrivning och reccemottagningar.

Så häng med oss i laget och käka middag och ha kul med någon av damföreningarna, gå på en gasque, rådstuga eller dansa på både bord och bar i vår kammare. Möjligheterna är oändliga!
För att se när det händer något med laget kolla in vårt kalendarium, eller maila aldermannen@gmail.com.

Angermannalaget – Norrlands skönaste förening”

Undrar du något? maila gärna till aldermannen@gmail.com